Tian cu dovlecei si rosii

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2009 | 11430 vizualizari

 

In zilele in care nu aveti prea mult timp la dispozitie pentru bucatarit, va propun acesta reteta simpla gasita intr-o carte de retete Montignac. Am ramas placut surprinsa de cat de gustoasa este, de aceea v-o recomand si voua. Nu va ganditi ca este o reteta pentru dieta, poate fi o garnitura excelenta pentru friptura preferata. Mie mi-a placut foarte mult si aspectul, sa nu mai vorbim de gust.

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii coapte
  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri branza
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel proaspat tocat
  • sare, piper, ierburi Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tian cu dovlecei si rosii:

Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime. Intr-o tava unsa cu ulei de masline, punem alternativ felii de dovlecel si de rosii. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Intre timp batem oul impreuna cu cele doua linguri de smantana si de branza.
Dupa cele 15 minute, scoatem tava din cuptor, punem peste legume sosul de branza si presaram ierburi de Provence. Introducem apoi tava din nou in cuptor pentru 20 de minute.
La momentul servirii presaram patranjel proaspat tocat. Va doresc pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tian cu dovlecei si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei cu branza de burduf