Tiramisu

de DeliciidelaM in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 3419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • un plic de frisca
  • 400 gr. piscoturi
  • cacao
  • o cutie mascarpone
  • o cafea rece
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

1. Separam albusurile de galbenusuri

Batem albusurile spuma si adaugam frisca.

Galbenusurile le batem cu zaharul pana se deschid la culoare,apoi incorporam mascarponele.

2. Insiropam piscoturile cu cafea . Le inmuiem rapid in cafea. Si le asezam in tava sau in vasul in care vom monta prajitura. Peste asezam un strat de crema, apoi iar piscoturi si iar crema.

3. il lasam in frigider si il pudram cu cacao inainte de servire.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

cacaoa trebuie pudrata inainte de servire pentru a nu se umezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţeta cu frisca