Tiramisu reţetă in cupe

de divainbucatarie in Prajituri, 27 Mai 2011 | 7868 vizualizari

 

Tiramisu reţetă in cupe

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca
  • 150 g mascarpone
  • 1 plic intaritor frisca
  • 2 linguri zahar
  • 1/4 lingurita esenta vanilie
  • 8 piscoturi
  • 60 ml cafea tare
  • 1 lingurita lichior fructe sau vodca
  • 2 linguri ciocolata alba topita
  • capsune proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă in cupe:

Tiramisu reţetă in cupe

Intr-un castron amestecam frisca cu zaharul si intaritorul de frisca pana obtinem o consistenta tare, apoi adaugam mascorpone si esenta de vanilie.

Intr-o farfurie adanca punem cafea si lichior. Piscoturile le taiem in 2 sau 3 bucati, in functie de marime a cupei.

Punem 1 lingura din amestecul de frisca cu mascarpone pe fundul cupelor. Muiem putin bucatile de piscoturi in cafea. Le punem peste crema, apoi punem un rand de felii de capsune. Continuam sa punem crema, apoi inca un rand de piscoturi trecute prin cafea, inca un rand de fructe si terminam cu un strat de crema. Decoram cu felii de capsune. Punem cupele la frigider pentru cateva ore apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă in cupe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]