Tirokafteri - crema picanta din branza Feta

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 10800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame branza Feta
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri iaurt grecesc cu continut redus de grasime
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • oregano
  • masilne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tirokafteri - crema picanta din branza Feta:

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se adauga fulgii de chili. Se prajesc la foc mediu spre mic pana elibereaza aroma. Se transfera uleiul astfel infuzat, impreuna cu fulgii de chili intr-un bol cu pereti inalti. 

Se adauga branza Feta si iaurtul in bol si cu ajutorul unui mixer la viteza mica se transforma totull intr-o pasta omogena. Se mai mixeaza cateva minute la viteza medie, pana divine o compozitie pufoasa. Se adauga restul de ulei de masline si sucul de lamaie si se mixeaza pana la incorporare. 

Se decoreaza cu oregano si masline si se consuma cu paine sau legume. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tirokafteri - crema picanta din branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta