Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 8 Iul 2016 | 3091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felie de paine din tarate cu seminte
  • cativa fulgi de Parmezan
  • 2 oua mari, bio
  • Pentru Pistou:
  • o mana frunze proaspete de busuioc
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline de buna calitate
  • 1 catel mic de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou:

Se prajeste painea pana devine crocanta (optional).

Se adauga frunzele de busuioc intr-un mojar, impreuna cu usturoiul si putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta, apoi se amesteca cu uleiul de masline. 

Se aseaza parmezanul pe feliile de paine.

Se poseaza ouale in apa fierbinte, apoi se trasnfera pe felii de paine. Se stropesc cu pistou si piper proaspat macinat.

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

09.07.2016, 14:16

mirela0911 1

10.07.2016, 12:11

Ce mic dejun grozav!

Rocsi 1

10.07.2016, 19:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]