Tocana cu bureti vineciori la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 31 Mai 2019 | 4704 vizualizari

 

E sezonul buretilor vineciori deliciosi numai bune de pusi intr-o tocana cu ceapa verde, marar si patrunjel....

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg bureti vineciori
  • ceapa verde proaspat culeasa de pe brazda din gradina- sa fie, nu ne zgarcim....
  • o cana cu amestec de rosii si ardei facut asta toamna
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit cca 100 ml
  • marar si patrunjel tot din gradina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu bureti vineciori la tuci:

Mai intai spalam si curatam bine buretii de impuritati, apoi ii taiem bucati mai mari.

Curatam ceapa verde o spalam si o taiem marunt.

Punem tuciul pe foc cu uleiul si lasam sa se incinga, apoi adaugam ceapa si un praf de sare, lasam sa se caleasca cca 10 min, apoi adaugam buretii si acoperim tuciul cu un capac, lasam cca 30 de min sa se patrunda buretii bine, adaugam amestecul cu rosii si ardei, potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc cca 10 min la foc mic. La final adaugam mararul si patrunjelul tocat.

Servim cu mamaliga si cu multa pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu bureti vineciori la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane de post