Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Porc, 1 Iun 2015 | 9489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • 200 ml supa de legume
  • 2 linguri cu bulion/sos de rosii
  • 2 frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pulpa de porc si ciuperci:

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.

Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.

Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.

Potrivim de gust cu sare.

Adaugam supa de legume.

Fierbem totul la foc potrivit pana ce da in clocot.

Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.

Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pulpa de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci