Tocana de cartofi cu carne de porc

de roxana_simona in Porc, 10 Ian 2015 | 4700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 5-6 cartofi
  • 1 lingura bulion
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carne de porc:

Carnea de porc se taie bucati potrivite,iar ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei pentru cateva minute,dupa care se adauga bucatile de carne.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic sa fiarba carnea.

Dupa 30-40 minute se pun cartofii taiati cuburi,se pune sare si putin piper dupa gust.

Se mai completeaza cu apa,sa acopere cartofii,si se adauga bulionul,iar cand acestia sunt fierti se opreste focul.

Noi o servim  cu mai multa zeama.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]