Tocana de cartofi cu praz si porumb

de Bya Ralu in Pui, 18 Noi 2014 | 3497 vizualizari

 

O mancarica rapida si tare gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 2 pulpe de pui
  • 1 bucata de praz
  • 1 morcov
  • 2 linguri de porumb
  • 1 rosie
  • 1 ceapa mica alba
  • unt
  • vegeta,cimbru,piper
  • marar uscat
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu praz si porumb:

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in unt,impreuna cu morocvul dat pe razatoarea mare si prazul taiat rondele.

Se pun pulpele de pui crestate,se stinge cu vinul alb si se lasa pe foc pana scade zeama.

Cartofii se taie cuburi,se adauga peste pui,se pune 2 pahare de apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Dupa 15 minute se pune porumbul scurs de zeama,rosia taiata cuburi si condimentele dupa gust.

La sfarsit se adauga busuiocul congelat si mararul uscat.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu praz si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu piept de pui