Tocana de legume

de Miha in Mancaruri de legume, 10 Oct 2010 | 5730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ardei grasi copti
  • 2 morcovi
  • 100 g orez
  • 4 rosii
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline. Morcovul si telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mici si se adauga la ceapa. Rosiile se oparesc, se curata de pielita, se dau prin blender si se pun in cratita peste celelalte legume. Se pun si ardeii tocati marunt, orezul spalat in mai multe ape. Se adauga 1 cana cu apa si se fierbe la foc mic pana este gata orezul. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste presarata cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

11.10.2010, 11:22

de ce nu am vazut pana acum reteta asta?unde statea ascunsa?oricum super...

susu 1

08.02.2011, 17:27

Superb nu altceva, mai ales cu ardeii copti care-i dau un gust.....

adry88 1

30.05.2011, 21:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute gratinate