Tocana de legume cu ou

de Lau in , 24 Iul 2018 | 4069 vizualizari

 

 Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe rosii
  • 200 g fasole verde
  • 200 g ciuperci de padure
  • 400 g rosii in suc
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 varf cutit cimbrisor
  • 1 varf cutit menta uscata
  • 1 varf cutit rozmarin
  • 1 lingurita ierburi de gradina
  • 1 varf cutit curry
  • boai de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 cm ghimbir
  • 3-4 catei usturoi
  • 5 oua
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu ou:

Curatam vanata, dovlecelul, le taiem cubulete si asezam intr-o sita, presam sare deasupra si lasam 20 min.

Calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam condimentele si lasam cateva secunde dupa care adaugam vanata, lasam 2-3 min, dupa care adaugam dovlecelul, fasolea, ciupercile, 1 cana de apa si lasam pe foc cca. 10-15 min.

Adaugam rosiile cu suc, usuturoiul pisat, ghimbirul dat prin razatoarea mica. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Turnam in tava unsa cu ulei si facem 5 gauri in tocanita, spargem ouale in fiecare gaura.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce ouale sunt gata.

La final adaugam patrunjel verde tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]