Tocana de legume,orez si pui

de AnyCostescu in Pui, 8 Iul 2013 | 7657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1dovlecel
  • jumatate de vanata
  • 5 ciuperci mari
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras verde
  • jumatate ardei gras galbe
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • ulei pt calit
  • 100 g orez
  • boabe de coriandru
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • usturoi
  • sare ,piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume,orez si pui:

Copanelele se spala ,se condimenteaza si se pun la rumenit in putin ulei.

Dovlecelul se curata de coaja si se taie cuburi, se pune la calit impreuna cu vanata taiata cuburi.

Se adauga ceapa taiata cubulete,morcovul taiat rondele, ardeii grasi taiati fasii si ciupercile taiate felii..Se calesc impreuna pana se inmoaie putin.

Se rastoarna totul intr-o oala mai incapatoare.

Se pun si copanelele peste legume, se adauga 500 ml apa si se lasa sa fiarba totul 10 minute.Se pun boabe de coriandru, sare si piper dupa gust,

Dupa cele 10 minute, se adauga orezul si se lasa sa fiarba ,pana scade aproape tot sosul si orezul este bine facut .La sfarsit adaugam rosiile tocate si usturoi (eu am avut niste mujdei ramas).

Se mai lasa sa dea cateva clocote si se opreste..

Se serveste cu muraturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume,orez si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca