Tocana de noiembrie

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2020 | 5092 vizualizari

 

Natura asta este surprinzatoare, suntem la jumatatea lui noiembrie aproape de iarna si am gasit in gradina niste stevie foarte cruda si suculenta, niste ceapa verde si mi-am zis ca merge la fix o tocanita de noiembrie....binenteles si cu niste carnita pe langa.. 

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g ceafa de porc
  • cca 400 g rosii pentru mancare
  • ceapa verde, un manunchi mare
  • stevie de noiembrie- cata am gasit in gradina- dar suficienta pentru o tocanita
  • sare
  • 1 cescuta de apa
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de noiembrie:

Ceafa de porc am taiat-o bucatele mici si am pus-o la prajit intr-o cratita. Separat am spalat ceapa verde si am taiat-o marunt, am spalat si stevia si am taiat-o tot marunt. Am scos carnea din cratita si am pus ceapa cu putina sare sa se caleasca, cand sa inmuiat putin am adaugat si stevia, am pus 1 cescuta de apa si am lasat sa se gateasca la foc incet cca 20 min. Apoi am adaugat si rosiile si carnea prajita, am potrivit de sare si am lasat la foc mic cca 15 min. A iesit o tocanita cu iz de primavara in zi de noiembrie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de noiembrie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume si rasol de curcan