Tocana de pui

de Lau in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2012 | 5521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe(copanele)pui
  • 4 aripi  pui
  • 3 cepe mari
  • 2 gogosari
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de pui:

Carnea se condimenteaza si se prajeste pe ambele parti.

Ceapa se caleste putin,se adauga gogosarii,se lasa sa se caleasca putin impreuna,se adauga pasta de tomate,carnea,sucul de rosii,se lasa sa fiarba pana scade sosul.

La final se adauga usturoiul pisat si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de pui cu legume