Tocana de vinete cu piept de pui

de daniastefania in Pui, 18 Oct 2015 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 vanata mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • Sare
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat bine si uscat il taiem cubulete. Ceapa curatata o tocam marunt. Morcovul curatat il taiem deasemenea cubulete. Vanata, o curatam, o taiem cubulete si o saram. Intr-un vas punem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa, morcovul si pieptul de pui si le calim 5 minute. Apoi adaugam 2 cani de apa, saram si lasam sa fiarba pana puiul e aproape fiert. Scurgem vinetele de apa pe care au lasat-o si le adaugam in vas. Lasam sa mai fiarba totul 10 minute. Potrivim de sare, daca mai este nevoie. Apoi stingem focul. Servim tocana calda cu paine sau ca garnitura cu piure de cartofi. Este una din mancarurile preferate ale sotului meu. Sper sa va placa si voua! Pofta tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu piept de pui