Tocana la cuptor

de Lorra in Porc, 21 Dec 2013 | 12806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana la cuptor:

Se taie carnea si cartofii cubulete, apoi ceapa fasii si se amesteca toate cu condimente dupa gust.

Se pun in tava unsa cu ulei si se adauga 100 ml apa.

Se acopera tava cu folie de aluminiu perforata in 2-3 locuri si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 min. 

Se indeparteaza folia si se mai tine 15 min. dupa care se scoate din cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de mancare de cartofi cu coaste