Tocană ţărănească

de madi_marin in Porc, 9 Apr 2012 | 7820 vizualizari

 

Eu nu tin post. Am incropit rapid mancarica asta foarte foarte buna cand am venit de la serviciu. Am servit-o cu salata de castraveti proaspeti cu oţet.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 250 g costiţă afumată
  • 1 ceapă uscată mare
  • 1/2 ardei gras roşu
  • pastă de tomate
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană ţărănească:

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert.

Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute . Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă,  pasta de tomate şi usturoiul tocat mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană ţărănească" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]