Tocanita cu ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri de post, 27 Mai 2010 | 4609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • ceapa
  • pasta de rosii
  • faina
  • marar
  • sare
  • piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:

Am spalat, curatat si tocat ciupercile si ceapa.

Am calit ceapa in putin ulei pana a devenit sticloasa apoi am adaugat ciupercile. Am pus foarte putina apa deoarece ciupercile lasa si ele apa. Cand ciupercile s-au facut am adaugat pasta de rosii amestecata cu o lingura de faina. Am mai lasat pe foc pana a fiert bine si faina impreuna cu pasta de rosii. Am adaugat marar, 2 catei de usturoi pisati. sare si piper dupa gust.

Am servit alaturi de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]