Tocanita cu ciuperci brune

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Iun 2015 | 15026 vizualizari

 

Baietii au vrut pizza,eu mi-am facut tocana..si-am impacat si capra si varza.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci brune
  • 5 fire de ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci brune:

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam ceapa,o spalam si o taiem marunt.Ardeiul il curatam de seminte si nervuri si-l taiem cubulete mici.Ciupercile le spalam si le taiem in 2 sau 4,depinde de cat de mari sunt.Punem o cratita pe foc,lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi ceapa si ardeiul,punem sare si piper,cat consideram,in functie de cat de sarat si piperat mananca fiecare.Lasam sa se caleasca la foc mic,apoi adaugam ciupercile,o cana cu apa.Acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana scad si sunt patrunse ciupercile.La final adaugam marar tocat.Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, de post