Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci

de MotanLaOale in Pui, 27 Mai 2018 | 7042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 4 cepe
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • sare
  • 1 legatura marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci:

Pulpele se curata, se taie in doua, se spala si se lasa la uscat.

Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti.

Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si ardeiul taiat marunt si se mai caleste 5 minute.

Se adauga ciupercile si se presara vegeta, piper, boia.

Se adauga apa si se lasa la fiert 25-30 minute.

Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se adauga merarul tocat marunt si se mai tine in cuptor 5 minute sa se rumeneasca frumos.

Se poate manca cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui si ciuperci in sos de sampanie roz