Tocanita de cartofi

de T I M E A in Mancaruri de post, 6 Iun 2012 | 4247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 12 cartofi potriviti
  • - 3-4 cepe potrivite
  • - 1 ardei, preferabil rosu (eu au pus jumatate verde, jumatate rosu)
  • - 1 rosie mare
  • - 2-3 linguri ulei
  • - sare, piper
  • - patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, rosia si cartofii.

Tocam ceapa, ardeiul si rosia decojita (pentru a decoji mai usor punem in apa fierbinte cateva minute) si le punem la calit in ulei pt 3-4 min.

Adaugam cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa fierbinte si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand cartofii sunt fierti adaugam si patrunjelul verde tocat si luam de pe foc.

E minunata servita cu gogosari si castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

T I M E A 1

07.06.2012, 21:01

asa e gurita

roxanabucataras 1

11.06.2012, 22:00

m-am emotionat...bunica mea imi facea tocanita asta, era asa de buna...mi-am amintit de ea
ms frumos

T I M E A 1

12.06.2012, 12:00

roxana ma bucur ca ti-am trezit amintiri placute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu ardei copti