Tocanita de cartofi

de T I M E A in Mancaruri de post, 6 Iun 2012 | 4707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 12 cartofi potriviti
  • - 3-4 cepe potrivite
  • - 1 ardei, preferabil rosu (eu au pus jumatate verde, jumatate rosu)
  • - 1 rosie mare
  • - 2-3 linguri ulei
  • - sare, piper
  • - patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, rosia si cartofii.

Tocam ceapa, ardeiul si rosia decojita (pentru a decoji mai usor punem in apa fierbinte cateva minute) si le punem la calit in ulei pt 3-4 min.

Adaugam cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa fierbinte si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand cartofii sunt fierti adaugam si patrunjelul verde tocat si luam de pe foc.

E minunata servita cu gogosari si castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

T I M E A 1

07.06.2012, 21:01

asa e gurita

roxanabucataras 1

11.06.2012, 22:00

m-am emotionat...bunica mea imi facea tocanita asta, era asa de buna...mi-am amintit de ea
ms frumos

T I M E A 1

12.06.2012, 12:00

roxana ma bucur ca ti-am trezit amintiri placute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]