Tocanita de cartofi

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 7770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana pasta de rosii
  • verdeata(optional)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa si ardeiul se toaca marunt.

Ceapa si ardeiul se calesc in cateva linguri de ulei, apoi se adauga catrofii.

Se mai calesc putin impreuna, apoi se "stinge" totul cu pasta de rosii si apa atat cat este necesar.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera cratita cu un capac si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti, iar tocanita a ajuns la consistenta dorita.

Se adauga verdeata tocata marunt, se mai lasa sa dea in doua clocote, apoi se da deoparte.

Se serveste calda, alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (37)

ANNA_46 1

29.11.2012, 01:36

Mmmm...tocanita buna si ce bine arata

Angelina_Elena 1

02.12.2012, 12:13

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 17:50

foarte buna tocanita

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si ciocolata de post