Tocanita de cartofi

de Valclaudia in Mancaruri de post, 9 Noi 2013 | 12074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 ardei diferit colorati
  • 1 rosie
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • cateva boabe de piper
  • sare si piper dupa gust
  • putin usturoi granulat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ardeiul si ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Rosia se taie bucati dupa spalare.

Calim ceapa, ardeil si rosia in ulei.

Adaugam sare si piper, foaia ded dafin,apoi cartofii taiati cubulete.

Punem apa in cratita,cat sa acopere toate legumele.

Fierbem la foc mic pana scade apa.

Presaram usturoi granulat si patrunjel verde tocat si servim cu muraturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O altfel de tocana