Tocanita de cartofi cu carne de vita

de Constelatialeu in Vita, 14 Oct 2013 | 6283 vizualizari

 

Nici asta n-are introducere,ca n-am vorbele acasa.....dar asta are carne....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rose
  • 1 kg carne de vita
  • 400 g pulpa rosii
  • 3 cepe mari
  • 1 legatura de marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de vita:

Mai intai taiem carnea cubulete si o fierbem, deoarece vita e mai tare. Apoi taiem ceapa marunt si o calim, adaugand un pic de sare, cand s-a inmuiat suficient, adaugam carnea de vita, pulpa de rosii, amestecam si punem si cartofii taiati bucatele potrivite. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc domol. Cand sunt gata fierti cartofii, punem mararul tocat si mai lasam pe foc 5 min.

TIPS-URI

1

spre final,cand este aproape gata mancarea potrivim de sare,eventual piper sau alte condimente care va plac,eu sunt mai simplista in ceea ce priveste condimentele.

2

in apa in care am fiert carnea am pus si un pic de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

14.10.2013, 20:36

Lia_ 1

15.10.2013, 07:48

vai dar o fac si eu foarte des dar n-am postat. ne place mult. dar cum de ai dat-o pe vita? ca la tine daca nu e porc nu e carne

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de vitel