Tocanita de cartofi cu conopida

de deyutzky in Mancaruri de post, 2 Feb 2014 | 16213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 conopida mica
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lngura pasta de ardei dulce
  • 1/2 rosii cuburi cu suc din conserva SunFood
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu conopida:

Curatam si spalam legumele: ceapa, morcov, usturoi si le tocam marunt.

Punem intr-o cratita cateva linguri de ulei cu putina apa si punem legumele tocate. Dam la foc mic pentru cateva minute. Adaugam acum si pasta de ardei dulce.

Curatam si spalam cartofii si conopida. Cartofii ii taiem cuburi, iar conopida o rupem buchetele si le adaugam in oala peste care punem apa cat cuprinde.

Acoperim cu un capac si lasam la fiert. Adaugam rosiile din conserva, sare si piper dupa gust si mai lasam inca 10 minute. Cand tocanita este gata inchidem focul, punem patrunjelul tocat marunt si acoperim cu capacul.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare picantă de cartofi cu țelină - de post