Tocanita de cartofi cu costita de miel

de cryss in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2010 | 12049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe potrivite
  • 500 gr cartofi
  • 500gr costita de miel(poate fi si altfel de carne)
  • sare
  • pasta de ardei sau boia
  • patrunjel 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu costita de miel:

Se caleste ceapa in putin ulei,pasta de ardei si sare ,

cand e calita, se pune carnea spalata in prealabil,si se lasa sa fiarba

,intre timp curatam cartofii ,ii spalam si ii taiem in cubulete mai mari sau mai mici ,dupa plac.

Cand e aproape fiarta carnea ,punem cartofii si completam cu apa, sare,piper ,lasam sa fiarba.

Cand  sunt gata fierti si cartofii,se ia de pe foc, se pune patrunjelul si se mai drege cu condimente.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu costita de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

16.08.2013, 11:41

La multi ani

Bunica 1

16.08.2014, 12:25

La multi ani!

miki_a 1

16.08.2015, 21:48

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pipote si inimi