Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui

de Bya Ralu in Pui, 8 Noi 2013 | 19412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 morcovi mici
  • 4-5 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de bulion
  • sare/piper
  • 1/2 leg de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui:

Ceapa o taiem marunt o punem la calit in ulei,adaugam si morcovii taiati rondele. Dovlecelul se spala bine si se taie feliute potrivite,iar cartofii ii taiem cuburi. Pieptul de pui il taiem cubulete si adaugam peste legumele calite,punem si dovlecelul feliute si cartofii. Se pun 2 pahare de apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand scade zeama se adauga bulionul si usturoiul taiat feliute subtiri. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]