Tocanita de ceapa cu carne de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 10 Mai 2013 | 14990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 4 cepe mari
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 cana apa
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu carne de curcan:

Pieptul de curcan se spala, se taie cubulete si se condimenteaza cu sare si piper.

Se rumeneste usor in ulei incins pe ambele parti.

Ceapa o curatam, o spalam, o tocam marunt si o adaugam peste carne.

Amestecam continuu pana cand ceapa se inmoaie. Adaugam foaia de dafin si rosiile din conserva pasate cu blender-ul.

Adaugam apa, potrivim cu sare si piper dupa gust si mai lasam sosul sa scada pana ajunge la consistenta dorita.

Se serveste cald, cu mamaliguta si smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sidy 1

11.05.2013, 07:17

Minunata .....trebuie gustata !

alisss 1

12.05.2013, 12:09

bun!

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 16:20

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa