Tocanita de ceapa cu pulpa de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 10 Iul 2014 | 7225 vizualizari

 

Pe drept cuvant, va spun ca sunt vreo 10 ani, daca nu - mai bine!, de cand nu am mai mancat asa ceva !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 10-12 cepe mari
  • 4 morcovi
  • un ardei gras verde si/sau rosu
  • 2 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • 200 ml suc de rosii/bulion
  • busuioc proaspat (sau patrunjel/marar)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpa de porc:

Carnea, taiata in cuburi mici, se pune intr-o craticiora impreuna cu un pahar, doua, de apa (sau atat cat sa o acopere complet). O fierbem inabusit pana ce apa scade integral, iar carnea este patrunsa.

Daca este necesar adaugam si cele 2 linguri cu ulei si rumenim usor carnea.

Adaugam legumele tocate marunt si le calim pana ce devin translucide.

Coloram cu suc de rosii (de preferat), saram dupa gust si continuam fierberea inca 10-15 minute.

Presaram verdeturile tocate marunt, si se serveste cu pofta, optional alaturi de un pui de mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Asa as fi vrut sa am o portie de castraveti murati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]