Tocanita de ciuperci

de lia maria in Mancaruri de post, 11 Noi 2010 | 5424 vizualizari

 

Se apropie postul si mi-am adus aminte de acesta delicioasa tocanita, pe care nu am mai preparat-o de ceva vreme.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 ardei (unul rosu unul galben)
  • putin praz
  • ulei
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in putin ulei, cam 10’. Intre timp se taie ciupercile, nu foarte marunt. Punem si ciupercile in tigaie, adaugam sare si piper, cateii de usturoi pisati  si lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana se evapora toata apa lasata de ciuperci. Adaugam pasta de tomate si frunzele de patrunjel maruntite si mai lasam pe foc 5’. Tocanita se poate servi cu piure de cartofi, cu orez sau mamaliguta.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu ciuperci forestiere