Tocanita de ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 26 Mar 2014 | 4882 vizualizari

 

O mancarica care-mi place foarte mult,dar pe care o prepar foarte rar .

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g. ciuperci champignion
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura de patrunjel
  • Baza Mirodenia (fuchs)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se curata se spala ,se toaca marunt si se pune la calit in ulei.

Cand devine sticloasa se adauga ciupercile saplate,curatate si tocate.

Se calesc impreuna timp de 10 minute,apoi se adauga pasta de tomate.

Dupa ce fierb impereuna inca 10 minute ,adaugam Baza Mirodenia, adaugam usturoiul tocat marunt,patrunjelul si stingem focul.

Se serveste cu muraturi sau mamaliguta calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rocsi 1

26.03.2014, 19:37

Imi place, dar pentru mine folosesc mereu ciuperci conservate

lucy2002 1

26.03.2014, 21:26

Bun!

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:56

imi place muult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post