Tocanita de ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 4321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1 rosie
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie felii.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana scade zeama.

Se adauga rosia curatata de pielita si tocata marunt si usturoiul pisat. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la fiert pana scade toata zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

19.05.2010, 21:37

Proaspete sau conservate in tocanita facuta de miha sunt foarte bune.

mena29 1

19.05.2010, 22:00

Da,da vreau si tocanita de la tine ca stiu ce bine gatestiam lasat si furculitele

Nicolae 1

21.05.2010, 16:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]