Tocanita de ciuperci cu pui

de madi_marin in Pui, 6 Mai 2010 | 8357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati superioare de pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 legatura de marar proaspat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Ceapa si usturoiul  se curata, se spala , se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga deasupra bucatile de carne. Se toarna  apa calda cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba bine apoi se pun  ciupercile taiate cubulete si se mai toarna o cana cu apa. Se lasa sa scada bine , apoi se adauga pasta de tomate si faina desfacuta in putina apa rece. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se da deoparte, se adauga sare si piper si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

epurasha2bb 1

07.05.2010, 09:44

mmmm ce bun!

ela 1

07.05.2010, 09:54

noi radem si cand dormim gaby da si din picioare

madi_marin 1

07.05.2010, 14:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu ciuperci