Tocanita de ciuperci de post

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 3235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci de post:

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie, dupa ce aceasta devine "sticloasa", se adauga ardeii si morcovii tocati si ei cubulete impreuna cu utina apa si se lasa la fiert.

Intre timp se curata ciupercile, se toaca cubulete si se adauga in tigaie.

Cand lichidul a scazut potrivit de sare si piper, adaugam oregano si sucul de rosii.

Se mai lasa la foc mediu circa 10 minute si obtinem o mancarica rapida si sanatoasa pt zilele de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]