Tocanita de ciuperci si mazare

de ralu_ca in Mancaruri de post, 9 Apr 2013 | 11280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 cutie de mazare
  • 4-5 cepe
  • bulion
  • sare, piper
  • patrunjel
  • marar
  • 2 linguri ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci si mazare:

Spalam foarte bine ciupercile, se lasa sa se scurga, apoi se taie cubulete mici. Mazarea se baga sub jet de apa si lasam sa se scurga. Ceapa se taie marunt si o punem intr-o cratita in care am incins 2 linguri ulei de masline si amestecam pana se rumeneste ( dar nu foarte mult ). Apoi adaugam ciupercile, amestecand pana incep sa "zemuiasca", dupa aceea mazarea, sare si piper. Lasam sa fiarba, iar la final adaugam bulion si verdeata tocata marunt.

Este o mancare de post foarte gustoasa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez integral cu ardei si verdeturi