Tocanita de galbiori cu smantana

de Miha in Mancaruri de legume, 22 Sep 2010 | 25147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g galbiori
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 200 g smantana
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de galbiori cu smantana:

Galbiorii se spala bine in apa rece, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Nu se fierb foarte mult, doar cateva minute, apoi se scurg de apa.

Intr-un vas separat calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand s-au imnuiat adaugam galbiorii fierti si mai dam cateva clocote. Adaugam smantana, omogenizam, potrivim gustul de sare si piper. Se fierbe pana incepe sa se ingroase.

Tocanita se serveste calda cu mamaliguta globulata. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de galbiori cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]