Tocanita de ghebe

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 49487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de ciuperci congelate(ghebe)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • sare,piper
  • 100 ml lapte
  • 1/2 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • 4-5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ghebe:

Am pus la calit in ulei ceapa tocata fin.Dupa cateva minute am adaugat si ardeiul rosu taiat cubulete.Am lasat sa se caleasca la foc potrivit 5 minute.In timpul acela am spalat ciupercile care erau decongelate.Le-am adaugat in cratita,am pus sare si piper si le-am lasat sa se fiarba la foc mic.Nu am pus apa deoarece lasa ciupercile.Daca apa scade si ciupercile nu sunt fierte mai poti adauga putina apa.La sfarsit am pus peste ele faina amestecata cu lapte.Am mai lasat pe foc inca 5 minute amestecand continiu.La sfarsit am pus doua linguri de smantana si am potrivit de sare si piper fiindca a mai fost nevoie.Se servesc cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]