Tocanita de legume

de nico15 in Mancaruri de legume, 7 Feb 2011 | 5569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 fir de prez
  • ½ ardei portocaliu
  • 2 morcovi
  • ½ ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 4 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • pasta de tomate  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume:

Se curata ciupercile de membrana exterioara dupa care se taie lamele cu tot cu piciorus, se curata ceapa si se taie marunt, se spala si curata ardei taindu-se cubulete.

Se pune ulei  intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii si ciupercile.

Trecem la curatarea morcovilor, a cartofilor si a dovlecelului. Se adauga si morcovii taiati rondele precum si cartofii cubulete potrivite si usturoiul iar dovlecelul se va adauga mai catre sfarsit.

Inainte sa o dam la cuptor, adaugam sare si piper si punem foarte putina reductie de acetto balsamico pentru a aduce un pic de dulceata.

Se va adauga apa peste materiile prime si se va da la cuptor la foc potrivit 30 de minute, dupa care se va adauga si dovlecelul. Dupa alte 10 minute se va adauga si pasta de tomate, introducandu-se pentru alte 10-15 minute la cuptor.

Se pot adauga si cateva feliute de sunculita si ii va da un gust de afumat, doar de voi depinde.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti