Tocanita de pipote cu inimi

de adry88 in Pui, 9 Sep 2012 | 4962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola cu pipote si inimi
  • 3 cepe
  • 2 linguri paste de tomate
  • 200 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • carnati de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote cu inimi:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei incalzit. Cand a devenit transparenta se adauga pasta de tomate si apa. Se adauga pipotele, inimile curatate si spalate bine (eu le-am taiat in bucati). Se lasa sa fiarba cca 15 minute, dupa care se adauga vinul si carnatii de casa, se lasa sa fiarba pana se formeaza un sos, se potriveste sare piper si busuioc dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote cu inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

09.09.2012, 18:00

place....dar fara carnati,

mamaieelena 1

10.09.2012, 20:58

vin la masa

Sim0na 1

11.09.2012, 09:43

Ce bunatate!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote si inimi de pui