Tocanita de pipote de pui

de 28_andreea in Pui, 4 Dec 2010 | 8148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote pui
  • 4 cepe mijlocii
  • 150 gr pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

pipotele se spala ,se curata de pielite si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.ceapa se taie solzisori si se caleste putin pana devine sticloasa.se adauga pipotele scurse si se pune apa cat sa le acopere.se lasa sa fiarba 60 min.

cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate,sare si piper si se mai lasa la fiert 10 min.se serveste cu mamaliguta sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]