Tocanita de pipote si ficatei de pui

de Stefania1964 in Pui, 28 Ian 2016 | 12050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g pipote de pui
  • 300g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
  • 1 cescuta de lapte pentru ficatei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si ficatei de pui:

     Spalam bine pipotele si ficateii in apa rece si le taiem bucati mai mici. Ficateii ii punem in lapte pentru 1-2 ore, iar pipotele le fierbem 15-20 minute cu putina sare.

Intr-o tigaie punem ulei, iar cand s-a incins adaugam pipotele, dupa cateva minute adaugam si ficateii scursi de lapte; lasam sa se prajeasca pana scade toata apa lasata de la ficatei, apoi punem ceapa si o prajim cateva minute.

    Bulionul il diluam cu apa si le adaugam in tigaie, lasam sa fiarba la foc mic pana scade toata apa, amestecand din cand in cand. In ultimele minute punem usturoiul zbrobit, potrivim de sare si piper mai amestecam putin si lasam sub capac inca vreo 3-4 minute. Stingem focul si presaram cu patrunjel verde.

Se serveste cald cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Merisor 1

28.01.2016, 21:07

Tare buna tocanita ta!

katty 1

29.01.2016, 08:08

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:12

Felicitari pentru prima reteta postata Tocanita ta arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui dulce-acrişor