Tocanita de post

de carla_26 in Mancaruri de post, 19 Mai 2011 | 4344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei
  • 6 ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 dovlecel
  • pastai
  • 1 vanata
  • sare
  • piper
  • bulion
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post:

Morcovul , ceapa, ardeiul si ciupercile ,taiate mici, se calesc.

Se adauga apa si celelalte legume.

Dupa ce se fierb putin(pana se inmoaie),se bag la cuptor cu bulionul ,pana scad.

TIPS-URI

1

Se poate combina cu piept de pui ,daca nu este necesar pentru o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci(de post)