Tocanita de pui

de Irina in Pui, 25 Oct 2010 | 7153 vizualizari

 

Din cateva fasii de piept de pui si doua-trei legume am incropit o tocanita...

 

INGREDIENTE

  • 3 fasii piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 cartof
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Am taiat pieptul de pui in cubulete, am tocat ceapa, cartoful l-am taiat felii, iar ardeiul rosu fasii. Puiul l-am inabusit putin in ulei, am adaugat ceapa, cartoful, ardeiul rosu si cel iute. Le-am lasat nitel la sporovait si iata ce-a iesit...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Gouda 1

26.10.2010, 21:24

Teo 1

26.10.2010, 22:20

Irina, hai cu totii in jurul strachiutei, ca tare frumoasa e !stii, pe vremuri mancau toti din acelasi vas; cred ca, fiecare apuca cate 1-2 dumicatei !

Adinacarla 1

03.11.2010, 10:55

buna, buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu fenicul