Tocanita de pui

de eclerash in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 7052 vizualizari

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 06:26

susu 1

19.05.2010, 07:37

Arata foarte bine datorita ciupercutelor si rosiilor. Merita 5 furculite. Salvez si eu reteta cu toate ca am facut-o si eu de mai multe ori in trecut dar cand n-am idee ce sa gatesc ma uit la favorite

Rocsi 1

19.05.2010, 10:52

arata minunat

mena29 1

19.05.2010, 22:03

Bravo,bravo cinci furcu

eclerash 1

19.05.2010, 23:54

va multumesc!!

danangie 1

20.05.2010, 07:41

Acum fac si eu tocanita, dar am vazut ca tu ai taiat morcovul , ardeiul fasii....eu am taiat cubulete, sper sa iasa ca la tine in poza . Deja am saliva in gura..

gaby_duceag 1

20.05.2010, 08:16

buna tare!

eclerash 1

20.05.2010, 18:09

danangie...crede-ma ca gustul nu se schimba indiferent de cum ai tocat legumele...te pup si ma bucur ca ti-a placut si sper sa imi dai de veste de indata ce termini de papat tocanitza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:49

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si sos de smantana