Tocanita de pui

de eclerash in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 7053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui dezosat
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 200 g ciuperci
  • 3 rosii
  • sare
  • ulei
  • condimente(in functie de preferinte)

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Se spala si se taie cuburi pieptul si se rumeneste pe toate partile,apoi se scoate si se pastreaza cald.

In uleiul ramas calim ceapa,morcovul,ardeiul si ciupercile,toate acestea fiind taiate marunt,iar peste ele se adauga piper.Dupa 10 min,adaugam si 1 ceasca apa,,lasand la foc alte 15 minute,iar apoi adaugam rosiile tocate marunt,iar dupa 10 min adaugam si carnea impreuna cu putina apa calda si un pahar de vin alb.Se fierbe pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 08:16

buna tare!

eclerash 1

20.05.2010, 18:09

danangie...crede-ma ca gustul nu se schimba indiferent de cum ai tocat legumele...te pup si ma bucur ca ti-a placut si sper sa imi dai de veste de indata ce termini de papat tocanitza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:49

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii cu piept de pui si busuioc