Tocanita de pui cu ceapa

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 28 Iul 2011 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui fara piept
  • 3 cepe mari(~450 g)
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 cutie rosii bucati
  • Condimente pentru pui
  • Sare,piper
  • Usturoi dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Puiul se proportioneaza si se condimenteaza. Se prajeste in ulei incins,pe ambele parti,apoi se scot si se pastreaza la cald.

Ceapa se toaca potrivit,morcovul si ardeiul cubulete. Se calesc impreuna cu usturoiul pisat  in ulei pana cand ceapa devine translucida (amestecati des).

Cand sunt gata legumele se adauga carnea,rosiile si apa cat sa acopere totul. Se fierbe pana scade sosul. Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]