Tocanita de pui cu mamaliga

de dantes in Pui, 7 Dec 2017 | 3434 vizualizari

 

Reteta Romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocanele de pui
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliga:

Taiem ceapa marunt si o calim in ulei cu boia de ardei, adaugam ciocanelele si putina apa, sare, piper dupa gust si lasam la fiert pana cand se face carnea; daca este necesar, mai adaugam apa din cand in cand.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]