Tocanita de pui cu pilaf de orez

de Sidy in Pui, 18 Mar 2011 | 5200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1-2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 1/2 cana orez
  • sare ,
  •  piper
  • putin ulei.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu pilaf de orez:

Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic. Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa( va fi absorbita )
La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]