Tocanita de pui cu trotolle

de mihaelar63 in Pui, 30 Dec 2014 | 4222 vizualizari

 

Trotolle , aceste paste sunt perfecte pentru garnitura la tocanita mea . Sosul se ascunde atat de bine in forma lor spiralata .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 1 lingurita rasa boia rosie de ardei
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper
  • 400 gr paste Trotolle
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu trotolle:

  1. Ceapa se curata ,, se taie rondele si se caleste in ulei .
  2. Puiul se curata , se portioneaza si se prajeste usor in ceapa cu ulei [ initial va elibera lichid , apoi acesta  se va evapora ].
  3. Sarati ,adugati boia , amidon si amestecati diluand cu smnatana si putina apa .
  4. Adugati un pahar de apa si lasati sa fiarba la foc mic , acoperit inca 15-20 minute pana cand puiul se patrunde . Din cand in cand amestecati avand grija ca tocanita sa nu se prinda . daca este nevoie mai adugati putina apa .
  5. Fierbeti pastele in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj . Scurgeti -le.
  6. Asezonati tocanita cu piper si patrunjel verde . Serviti cu paste si mult sos .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu trotolle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]