Tocanita de rosii de post

de delia64 in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 5687 vizualizari

 

Bunica ne pregatea in zilele de post aceasta tocanita .
Acuma le gatesc si eu copiilor si le place foarte mult .
Se prepara rapid si este tare gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 50 ml. ulei
  • o lingurita bioa de ardei dulce
  • 2 linguri ketchap de casa
  • 2 linguri faina alba
  • 500 ml. suc de rosii de casa
  • sare
  • piper
  • o lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii de post:

Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei pana cand devine sticloasa.

Adaugam boiaua , faina si ketchupul amestecand .

Se stinge sosul cu sucul de rosii .

Punem o lingurita de zahar , sare si piper dupa gust .

Se serveste cu paine proaspata sau paste .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]